הערב (שבת) אירחנו את בני ריינה באצטדיון הי"א, משחק שהסתיים בניצחון 0-2 לטובת הקבוצה שלנו משערים של באטום ואורי עזו.
סילבס: "אנחנו בכיוון הנכון ומרוצה מאוד."

מהלך המשחק:
המחצית הראשונה הסתיימה בתיקו ללא שערים.
בדקה ה-72 הגיע הראשון שלנו אחרי שיוג'ין אנסה רץ לאורך הקו העביר רוחב לפלורן באטום, האחרון לא התבלבל ונעץ בפינה את הראשון שלנו.
4 דקות לאחר מכן אורי עזו פתח במצבע סולו שהחל כ-30 מטר מהשער שלנו כל הדרך לרשת.
בדקה ה-83 נימצ'יסקי הדף פנדל של שחקן ריינה, שמר על שער נקי וקבע את תוצאת המשחק, 0-2 לזכות הקבוצה שלנו.
סילבס סיכם את המשחק: "אנחנו יוצאים מעודדים ושמחים לפגרה הזו, סומכים על עצמנו יותר, לפני שני המשחקים האלו עברנו משחקים לא פשוטים שערערו אותנו מאוד, ולכן היה חשוב שנעצור את זה ונדע להגיע לשני המשחקים האחרונים בצורה בוגרת, היום גם לא ספגנו, ניצחון ביתי ראשון העונה – אנחנו בכיוון הנכון ומרוצה מאוד."
על אורי עזו אמר סילבס: "עזו הגיע אחרי תקופה ארוכה, למד את הלקח במקומות שהוא טעה, הוא היה צריך מועדון, צוות ושחקנים שיעטפו ויחבקו אותו, הוא ממשומע וקבוצתי, הוא רוצה ללמוד לתרום ולהתפתח ולכן הוא גם בא על שכרו."








