גאווה עירונית עצומה: מ.ס פנתרות אשדוד העפילה לליגת העל, קבוצת הנשים של מכבי אשדוד בכדורעף זכתה באליפות נוספת והישגים אדירים נוספים שנרשמו בכדוריד ובכדורסל שמים את העיר בצמרת הספורט הישראלי.

מ.ס אשדוד מברכת את מ.ס פנתרות אשדוד על העפלה היסטורית לליגה הבכירה – הישג מרשים לקבוצה שהוקמה רק לפני ארבע שנים והתאחדה עם מ.ס אשדוד בשנה האחרונה.
המסע המופלא של הפנתרות הסתיים אתמול בצורה הכי מרשימה שיש, עם ניצחון חוץ ענק על המוליכה הפועל רעננה – שהבטיח את העלייה לליגת העל!

המועדון שולח גם ברכות חמות לקבוצת הנשים של מכבי אשדוד בכדורעף, שזכתה אמש באליפות המדינה שנה שנייה ברציפות – הישג יוצא דופן שמבסס את מעמדה בצמרת כדורעף הנשים הישראלי.

הצלחות אלה מצטרפות לזכייה של קבוצת הכדוריד של הפועל אשדוד בגביע המדינה – בפעם הרביעית בחמש השנים האחרונות, ולזכייתה של מכבי בנות אשדוד בגביע המדינה בכדורסל נשים.
ההישגים הגדולים הללו שמעוררים גאווה עירונית עצומה – הם תוצאה ישירה של ההשקעה הרבה של ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי ומנכ"ל רשות הספורט מר יורם אסרף, בפיתוח הספורט העירוני.
אשדוד – עיר הספורט של ישראל!







